ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπε ο Μ. Βορίδης για τον Κ. Καραμανλή

Τι είπε ο Μ. Βορίδης για τον Κ. Καραμανλή

Τι λέει για την περίοδο διακυβέρνησής του και πως βλέπει το ενδεχόμενο να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στη θητεία του Κ. Καραμανλή στον πρωθυπουργικό θώκο της χώρας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης μιλώντας στο περιοδικό “Crash” χαρακτηρίζει θετικά τα πέντε χρόνια παρουσίας του Κ. Καραμανλή στην πρωθυπουργία, ενώ σημειώνει πως είναι προσωπική υπόθεση αν θα επιλέξει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Θεωρώ ότι η συνεισφορά του πρώην πρωθυπουργού ήταν γενικότερα σημαντική. Θεωρώ ότι ήταν από τους πολιτικούς που έδωσαν μια πολύ συγκεκριμένη ελπίδα και δυνατότητα στον ελληνικό λαό να αποφύγει τα χειρότερα, την οποία τελικά ο λαός δεν επέλεξε. Έχει σταθεί υπεύθυνα απέναντι σε ορισμένα πράγματα, έχει μία θετική πρωθυπουργικά θητεία μέσα από αντινομίες και συσχετισμούς που δεν του επέτρεπαν και πολλά, οπότε και αποτελεί έναν από τους σημαντικούς πολιτικούς παράγοντες της παράταξης μας. Δεν ξέρω ποιες είναι οι δικές του προθέσεις, αν θέλει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή κάτι άλλο, αλλά αυτό είναι καθαρά δικό του θέμα», είπε ο κ. Βορίδης.