ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαρήγα:Για άλλη μία φορά η συζήτηση ξέφυγε από τα αγροτικά

Παπαρήγα:Για άλλη μία φορά η συζήτηση ξέφυγε από τα αγροτικά

Το γεγονός ότι η συζήτηση μεταξύ των αρχηγών ξέφυγε για άλλη μια φορά από το θέμα της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για τα αγροτικά παρατήρησε ανεβαίνοντας για την δευτερολογία της στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής η Αλέκα Παπαρήγα.

Εγκάλεσε μάλιστα τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι με τη δική του ...ευλογία, ανέβηκαν οι τόνοι, ενώ ειρωνεύτηκε και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό πως τον αδικεί και πως έκανε διάφορες τοποθετήσεις που δείχνουν την «ωρίμανσή» του.

«Έχασε ο Μόντι; Έχασε η Μέρκελ; Σοβαρά;», αναρωτήθηκε η κα. Αλέκα Παπαρήγα με αφορμή τις αναφορές στις ιταλικές εκλογές και σημειώνοντας ότι κέρδισε ο καπιταλισμός και πως μπορεί να έχασε ο Μόντι, αλλά θα βρεθεί άλλος να κάνει την δουλειά για την οποία επελέγη εκείνος....

Η γγ του ΚΚΕ έκανε ειδική αναφορά και στο θέμα της ΔΕΠΑ και των ιδιωτικοποιήσεων λέγοντας πως υπάρχουν παρεμβάσεις από το εξωτερικό, ενώ μιλώντας για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, η κα. Παπαρήγα είπε ότι δεν είναι αντίθετη, πλην όμως υποστήριξε ότι «οι υδρογονάνθρακες θα είναι ο τάφος του κυπριακού» και αυτό θα πρέπει να ειπωθεί στον λαό.