ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησε η εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Ξεκίνησε η εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Ξεκίνησε η εκδήλωση του Ιδρύματος Κ.Καραμανλής στο Μέγαρο Μουσικής για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ παρουσία πολιτικών και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Λίγο πριν τις 19:00 έφτασε στο χώρο ο Κώστας Καραμανλής με την σύζυγο του Νατάσσα Παζαϊτη, που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση βρίσκεται και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την σύζυγο του Γεωργία. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας συνοδευόμενος από τον Πέτρο Μολυβιάτη μπήκε στο Μέγαρο Μουσικής λίγα λεπτά πριν την έναρξη και ακολούθησε ο Γ.Παπανδρέου και ο Ευ.Βενιζέλος.

Σύσσωμο παρευρίσκεται το «Καραμανλικό» μπλοκ ανάμεσα τους οι κ.κ. Π.Παυλόπουλος, Γ.Αγγέλου, Ευ.Αντώναρος, Δ.Σιούφας, Γ.Βαρβιτσιώτης, Σ.Χατζηγάκης, Θ.Ρουσόπουλος, Φ. Πετραλιά, Γ.Αλογοσκούφης, Α.Σπηλιωτόπουλος.

Παράλληλα, δίνουν το παρών όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί, όπως ο Κ.Μητσοτάκης, που συνοδεύεται από την κόρη του Ντ.Μπακογιάννη, ο Κ.Σημίτης, ο Κ.Καραμανλής, ο Γ.Παπανδρέου και ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Π.Πικραμμένος.

Την τελευταία στιγμή άλλαξε και η σειρά των ομιλητών με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να κλείνει με την ομιλία του την εκδήλωση. Πρώτος θα πάρει τον λόγο ο Φ.Κουβέλης. Θα ακολουθήσει ο Ευ.Βενιζέλος και αμέσως μετά ο Αλ.Τσίπρας. Από τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν αρκετοί βουλευτές, όπως ο Π.Τατσόπουλος και Ν.Βούτσης.