ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ Θες/νίκης: Τύπου Marfin τα χτυπήματα σε γραφεία βουλευτών

ΝΔ Θες/νίκης: Τύπου Marfin τα χτυπήματα σε γραφεία βουλευτών

Ανακοίνωση για τις χθεσινές εμπρηστικές επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σταύρου Καλαφάτη και των βουλευτών της Ν.Δ. Κώστα Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.

Υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως πρόκειται για τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις, με πρόθεση την πρόκληση θυμάτων.

«Χθες η Θεσσαλονίκη βίωσε την τριπλή απόπειρα πρόκλησης μιας νέας τραγωδίας, διαστάσεων Marfin! Οι εμπρηστικές επιθέσεις ήταν τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις, με πρόθεση την πρόκληση θυμάτων», ενώ όπως υπογραμμίζεται, «το γεγονός ότι δεν θρηνούμε σήμερα τον χαμό αθώων, οφείλεται σε θαύμα».

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. «εκφράζει την ολόψυχη συμπαράστασή της, στους τρεις βουλευτές Θεσσαλονίκης και στους συνεργάτες τους, άνδρες και γυναίκες, που χθες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον θάνατο» και δηλώνει ότι «προσδοκά την ταχύτερη δυνατή επιτυχία της αστυνομικής έρευνας, που θα αποκαλύψει τα πρόσωπα των αδίστακτων δραστών και θα τους οδηγήσει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη»

Εκφράζοντας τέλος, την πεποίθησή τη, ότι «οι δειλοί εγκληματίες, που ελπίζουν να υποτάξουν την κοινωνία μας στον φόβο και να πλήξουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα, θα αποτύχουν παταγωδώς», σημειώνει πως «είναι καιρός να αντιληφθούν όλοι, πως είναι μονόδρομος η καθολική καταδίκη της βίας απ` όπου κι αν προέρχεται».