ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκάλυψη Βόμβα Νίκου Νικολόπουλου για κακοδιαχείριση στον ΟΚΑΝΑ

Αποκάλυψη Βόμβα Νίκου Νικολόπουλου για κακοδιαχείριση στον ΟΚΑΝΑ

Ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικούκινήματος Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε πριν λίγο σε συνέντευξη που έδωσεστο ιντερνετικό σταθμό «Ράδιο Ένα της Βορείου Ελλάδος» ότι κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για περίεργες πρακτικές που αναφέρονται ότι εφαρμόζονται στο ΟΚΑΝΑ σχετικά με τα παρακρατηθέντα χρήματα των εργαζομένων για τα δάνειά τους στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ο τέως υφυπουργός Εργασίας ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία από τους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών για το περίεργο αλισβερίσι που φαίνεται ότι έχει στηθεί μεταξύ του Τ.Τ και της Διοίκησης του Οκανά, που ενώ όπως είναι γνωστό τα χρήματα έχουν παρακρατηθεί από την μισθοδοσία των εργαζομένων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2012, τα δάνεια έχουν «κοκκινίσει» στο Τ.Τ.

Ο κ. Νικολόπουλος δεν θέλει να πιστέψει ότι σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που όντως απειλεί με υποχρηματοδότηση τις δομές του ΟΚΑΝΑ, κάποιοι έχουν στήσει πανηγύρι με τα λεφτά των εργαζομένων!

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στη Βουλή τι θα απαντήσουν οι αρμόδιοι Υπουργοί….!

Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρχει σχέδιο αποσιώπησης του γεγονότος ανάμεσα στη διοίκηση του Οκανά και τη Διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου…

Θα είναι εξαιρετικά λυπηρό να αποδειχθεί κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος για άλλη μια φορά….. και ειδικά σε αυτό τον ευαίσθητο τομέα.

Ας ελπίσουμε ότι οι Οικονομικοί Εισαγγελείς θα είναι σε ετοιμότητα.!