ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Νικολόπουλου με συνταξιούχους τραπεζικούς υπαλλήλους

Συνάντηση Νικολόπουλου με συνταξιούχους τραπεζικούς υπαλλήλους

Μια διαφορετική συνάντηση από τις πολλές που καθημερινά πραγματοποιεί ο παραιτηθείς Υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος εκ μέρους των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών είχε χτες στα γραφεία του Συλλόγου συνταξιούχων υπαλλήλων της Επαγγελματικής Πίστεως, EUROBANK και Εργασίας.

Τον υποδέχτηκαν τα μέλη του προεδρείου και μάλιστα του έδειξαν ότι δεν τον ξεχνούν αφού καθημερινά βλέπουν το όνομα του στην «πλάκα», όπου έχουν εγγραφεί τα ονόματα εκείνων που αγόρασαν έναν ιδιόκτητο όροφο στην οδό Αθηνάς, που στεγάζει τα γραφεία του συλλόγου και την λέσχη.

Όπως ήταν λογικό εκτός από τις παλιές αναμνήσεις μοιράστηκαν την αγωνία για το τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει για το τραπεζικό σύστημα και τον κλάδο το "κούρεμα" των καταθέσεων.

Ο Νίκος Νικολόπουλος τους είπε ότι το συμφέρον της χώρας των πολιτών αλλά και όλων των εργαζομένων επιτάσσει την χάραξη μιας στρατηγικής που θα υπερβαίνει τις απαιτήσεις των δανειστών και που θα χτίζει άμυνες για να βγούμε από την φουρτούνα και θα δίνει προοπτική.

Αλίμονο σε όσους λένε πως άλλο Κύπρος και άλλο Ελλάδα ζούμε σε κοινό τόπο κινδύνου και γινόμαστε θύματα του ίδιου δόγματος : "Όποιος δεν έχει να πληρώσει τα χρέη του ας πεθάνει».