ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερασιτεχνική ομάδα ηθοποιών αναστατώνει τις φοιτητικές εκλογές

Ερασιτεχνική ομάδα ηθοποιών αναστατώνει τις φοιτητικές εκλογές

Άφθονο γέλιο υπόσχεται και φέτος η ομάδα που τα τελευταία χρόνιασατιρίζειτις εκλογές στα ΑΕΙ με βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο

Η ομάδα των φοιτητών που τα δύο περασμένα χρόνια έσπασε τα κοντέρ με τα χιουμοριστικά της βίντεο για τις φοιτητικές εκλογές, ξαναχτύπησε.

Με αφορμή τις φετινές διαδικασίες στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ όλης της χώρας έβγαλαν το πρώτο εισαγωγικό βίντεο με την υπόσχεση πως το περισσότερο γέλιο ακολουθεί.

Στην περιγραφή του βίντεο πάντως φροντίζουν να μας προετοιμάσουν αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο Γιάννης σε νέες περιπέτειες. Μετά τα περσινά του κατορθώματα ως ΔΑΠ machine http://bit.ly/XC93YN και το προπέρσινο του κόλλημα με τις... προτάσεις http://bit.ly/XC9G4T φέτος έχει στόχο να αντέξει την αγάπη του για την Αγγελική. Δείτε σε συνέχειες το love story..."

Η προσπάθεια τους όπως αναφέρεται παρακάτω είναι 100% ερασιτεχνική και δε θέλουν σε καμία περίπτωση να θίξουν παρατάξεις ή φοιτητές και για το λόγο αυτό ζητούν εκ των προτέρων συγνώμη όπως σημειώνουν. Τα περσινά βίντεο πάντως σημείωσαν χαρακτηριστική επιτυχία, ενώ η πρώτη τους απόπειρα ήταν το 2011 με τη μόδα του Τσακ Νόρις να κυριαρχεί τότε.

Δείτε το βίντεο: