ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ.Α.:Ο Καμίνης έχει στο πλευρό του ολόθερμα τη ΝΔ, κατά Ελλήνων

Χ.Α.:Ο Καμίνης έχει στο πλευρό του ολόθερμα τη ΝΔ, κατά Ελλήνων

«Τα πρωινά θλιβερά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία, η δήθεν ψευτοδεξιά παράταξη, στηρίζει απόλυτα στις ανθελληνικές επιλογές του τον δήμαρχο της αριστεράς και της παγκοσμιοποίησης, τον φίλο του Τζωρτζ Σόρος, γεννημένο στην Νέα Υόρκη, δήμαρχο των λαθρομεταναστών Καμίνη, που εξελέγη και με τις παράνομες ψήφους βάσει της αποφάσεως περί ιθαγενείας του ΣτΕ των λαθρομεταναστών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει το αμαρτωλό και ανθελληνικό καθεστώς και τους πραιτοριανούς του, που έριξαν χημικά στην πλατεία Συντάγματος εναντίον Ελλήνων που ήθελαν να μοιράσουν τρόφιμα σε Έλληνες, που έχει εξαθλιώσει η κυβέρνηση του φίλου των σιωνιστών, Σαμαρά. Ας τον χαίρονται κάποιοι ψευτοεθνικιστές που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό του και στο παρελθόν έβριζαν την Νέα Δημοκρατία.

Είναι φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, με πλήρη συνείδηση, κατέστη τσιράκι του Καμίνη, τσιράκι του Βενιζέλου και της ΔΗΜΑΡ και ότι οι επόμενες εκλογές θα αποτελούν γι' αυτήν μια πρωτοφανή τραγωδία. Άξιος ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτό που δεν κατόρθωσε σαν αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης, δηλαδή να διαλύσει την Νέα Δημοκρατία, το κατορθώνει τώρα σαν πρωθυπουργός της... Οι δρόμοι είναι πλέον ανοιχτοί. Η Χρυσή Αυγή έρχεται!».