ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: «Ποτάμι ελπίδας» σε συγκρουσιακό περιβάλλον η ΟΝΝΕΔ

Σαμαράς: «Ποτάμι ελπίδας» σε συγκρουσιακό περιβάλλον η ΟΝΝΕΔ

Στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του νέου προέδρου της οργάνωσης νεολαίας της ΝΔ, Σάκη Ιωαννίδη, παραβρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


Ο κ. Σαμαράς απηύθυνε κάλεσμα στους νέους να σταθούν δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη, χαρακτηρίζοντας την σημερινή εποχή, εποχή της προσφοράς.

Στην εκδήλωση, που παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι πρώην πρόεδροι της νεολαίας της ΝΔ, υπουργοί, βουλευτές και πλήθος κόσμου, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «ζούμε μια μέρα δικαίωσης, καθώς βλέπουμε ένα ποτάμι ελπίδας μέσα σε ένα συγκρουσιακό περιβάλλον».

Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τους νέους να κρατήσουν ψηλά τη σημαία και τη χώρα, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα για ότι κάνει η κυβέρνηση είναι οι νέοι.

Αναφερόμενος στην ΟΝΝΕΔ, ο Πρωθυπουργός είπε ότι η χώρα έχει ανάγκη να βλέπει μια οργάνωση με στόχους, να παλεύει και να κερδίζει τις μάχες που δίνει.

Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος Σάκης Ιωαννίδης τόνισε πως η ΟΝΝΕΔ πρέπει να γίνει μια οργάνωση ριζοσπαστική και μαχητική, επισημαίνοντας πως το Συνέδριο της νεολαίος πρέπει να είναι ένα συνέδριο αρχών και θέσεων.

Κάλεσε μάλιστα τον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίσει τη μάχη που δίνει για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, επισημαίνοντας πως οι νέοι θα είναι πάντα στο πλευρό του πρωθυπουργού.