ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Ριζική αναδιάρθρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Βενιζέλος: Ριζική αναδιάρθρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Για αλαζονεία, προχειρότητα και μειωμένη αποτελεσματικότητα στο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης έκανε λόγο ο κ. Ευ. Βενιζέλος, στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την «άμεση αποκατάσταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης» και τη «συμμόρφωση στις δικαστικές αποφάσεις».

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ της «ριζικής» αναδιάρθρωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης «με οργανόγραμμα, χρονοδιάγραμμα και εγγυήσεις» και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσει τον κυρωτικό νόμο για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

«Υπήρχε αλαζονεία, προχειρότητα και μειωμένη αποτελεσματικότητα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε ότι τους τελευταίους 12 μήνες «δεν έχουν γίνει αξιόλογα μεταρρυθμιστικά βήματα».

Όσον αφορά στο ζήτημα της επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «δεν αρκούν τα λόγια, θέλουμε πράξεις και εγγυήσεις», για να επισημάνει, τέλος, ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι «καθαρή».