ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Γεωργιάδη-Ράιχενμπαχ για την Υγεία

Συνάντηση Γεωργιάδη-Ράιχενμπαχ για την Υγεία

Με τον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, συναντήθηκε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε σε δήλωση του ότι η υγεία των πολιτών θα προστατεύεται κατά πολύ καλύτερο τρόπο από ότι στο παρελθόν.

«Συναντηθήκαμε με τον κ. Ράιχενμπαχ, τον οποίο καλωσόρισα στο Υπουργείο και τον ευχαρίστησα για όλη τη βοήθεια που παρέχει η Task Force στην Ελλάδα και το Υπουργείο Υγείας. Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, με χρονικό ορίζοντα έτους, με πάρα πολλές δράσεις προς όφελος των Ελλήνων πολιτών σε αυτές τις εποχές κρίσης. Θα τις παρουσιάζουμε μία-μία και θα δείτε πολύ γρήγορα ότι, από την εφαρμογή τους, η υγεία των πολιτών θα προστατεύεται κατά πολύ καλύτερο τρόπο από ό,τι στο παρελθόν. Θα έχουμε μια διαρκή συνεργασία τους επόμενους μήνες. Για μια ακόμη φορά τον ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια».

Στη συνέχεια ο κ. Ράιχενμπαχ δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ, κ. Υπουργέ, για την ευκαιρία να συζητήσω μαζί σας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη συνεργασία την οποία έχουμε εγκαθιδρύσει και η οποία θα συνεχιστεί. Πιστεύω ότι το πρόγραμμα το οποίο διαχειρίζεστε, είναι πολύ σημαντικό για την υγεία των Ελλήνων πολιτών, ενώ διαπίστωσα το ειλικρινές σας ενδιαφέρον για το καλό τους. Τα θέματα υγείας μας αφορούν όλους, οπότε σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας».