ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύζυγος Παπακωνσταντίνου: Ο άντρας μου πληρώνει τα σπάσμενα άλλων!

Σύζυγος Παπακωνσταντίνου: Ο άντρας μου πληρώνει τα σπάσμενα άλλων!

Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την παραπομπή του Γ.Παπακωνσταντίνου στο δικαστικό συμβούλιο φέρεται να 'έχει η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιακολίν Βίνκε.

Η Ολλανδέζα σύζυγος του Γ.Παπακωνσταντίνου, που στέκεται συνεχώς στο πλευρό του πρώην υπουργού, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο σύζυγος της πληρώνει τα λάθη των άλλων .

«Προφανώς ήξερε ότι όταν δέχτηκε να αναλάβει υπουργός οικονομικών σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία θα πλήρωνε λάθη άλλων και ότι δεν θα κέρδιζε ποτέ στο τέλος σε διαγωνισμό δημοφιλίας. Είμαι σίγουρη όμως πως δεν γνώριζε πόσο μεγάλες θα ήταν οι δυσκολίες και πόσο ψηλό θα ήταν το τίμημα» εξομολογείται η κ.Βίνκε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Έχω ζήσει όλη την ιστορία από κοντά. Δεδομένου ότι όλη η διαδικασία μέχρι παραπομπή ήταν τόσο ξεκάθαρα πολιτική δεν εξεπλάγην. Χάρηκα που η ψηφοφορία στη Βουλή έδειξε ότι πολλοί βουλευτές δεν πείστηκαν από το πόρισμα και την πρόταση της παραπομπής. Από κει και πέρα έχω εμπιστοσύνη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και χαίρομαι που είναι στα δικά της χέρια πλέον η υπόθεση» προσθέτει η σύζυγος του πρώην υπουργού.

«Αγαπώ αυτή τη χώρα και ελπίζω να μη χρειαστεί να φύγουμε ποτέ. Ξέρετε αγαπώ την Ελλάδα με όλη μου την καρδιά, όπως ακριβώς είναι» λέει η κ. Βίνκε, υποστηρίζοντας παράλληλα πως οι πραγματικοί φίλοι του κ.Παπακωνσταντίνου ήταν είναι και θα είναι στο πλευρό του.

Ροή Ειδήσεων