ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίτσας: Η ώρα είναι τώρα!

Βίτσας: Η ώρα είναι τώρα!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Σπάρτης «ΕΛΛΑΔΑ TV», ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Το Συνέδριό μας έχει καταλήξει και για το εύρος των συνεργασιών. Κάθε πολίτης, άνδρας και γυναίκα, είναι ευπρόσδεκτος και αναγκαίος στην προσπάθεια να ανατρέψουμε την καταστροφική πολιτική, να ανασχέσουμε την τεράστια ανθρωπιστική κρίση. Σε πολιτικό επίπεδο συγκροτούμε ένα κύμα ανατροπής από τους αριστερούς σοσιαλιστές έως την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

Ο πυρήνας αυτής της πολιτικής, το κέντρο της, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική που αναζητά μονόπλευρη συνεργασία με την ηγεσία του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει απορριφθεί, ακριβώς γιατί καθιστά κεντρικό ζητούμενο την επιβεβαίωσή της από τις ηγεσίες τους και κάνει την ανάγκη να φύγουν τα μνημόνια, η τρόικα, η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, εξάρτημα της θέλησής τους.

Είμαι σίγουρος πως οι αριστεροί, οι κομμουνιστές, οι ριζοσπάστες, κάθε δημοκράτης και έντιμος πατριώτης κινούνται και βοηθούν την κοινωνική ανάγκη για να σταματήσει η καταστροφή. Τα άλλα είναι θεωρητικά σχήματα. Η ώρα είναι τώρα και η ψήφος στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές θα δείξει την αναντιστοιχία κυβερνητικής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας με την κοινωνική ανάγκη και θέληση».

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Ούτε με τον «σταυρό» γλιτώνουν την ήττα