ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη:Ήρθε η ώρα της μετάταξης Μητσοτάκη στη θέση Καλαφάτη!

Χρυσοβελώνη:Ήρθε η ώρα της μετάταξης Μητσοτάκη στη θέση Καλαφάτη!

«Ήρθε η ώρα της μετάταξης Μητσοτάκη στη θέση Καλαφάτη», δήλωσε η βουλευτής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας την σημερινή παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την δημόσια διοίκηση.

«Η σημερινή αναιμική υπεράσπιση του νομοσχεδίου για το κλείσιμο ΝΠΙΔ εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη μας έδωσε να καταλάβουμε γιατί απέφευγε επί τόσους μήνες να έρθει στην αρμόδια επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής. Τι θα ερχόταν να κάνει ο άνθρωπος; Σήμερα τελικά φάνηκε πως είχε δίκιο να αποφεύγει την πολιτική έκθεση για κάτι που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης εμφανώς δεν πιστεύει.

Δικαιώθηκε επίσης ο κ. Σαμαράς που του είχε προτείνει το 2012 τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος αλλά εκείνος τότε αρνήθηκε. Τώρα λοιπόν παρουσιάζεται και για τους δυο μια μεγάλη ευκαιρία αναθεώρησης των πολιτικών τους επιλογών, με τη μετακίνηση του κ. Μητσοτάκη στη θέση του παραιτηθέντος κ. Καλαφάτη. Γιατί ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσουν το λάθος του 2012. Ειδικά όταν αφορά το καλό της Δημόσιας Διοίκησης».

Διαβάστε επίσης:

Μέχρι και επιστολή «μαϊμού» του Βρούτση έλαβε ο Μητσοτάκης για φορέα

Μητρόπουλος: Ακρωτηριασμός του κράτους με μαζικές απολύσεις

Αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων – Δείτε πώς θα γίνει