Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Καμίνη για τον δήμο Αθηναίων

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Καμίνη για τον δήμο Αθηναίων

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε πως «ο Γιώργος Καμίνης απέδειξε τα τελευταία τριάμισι χρόνια, ότι δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος με σύγχρονες προοδευτικές ιδέες αλλά και ένας πραγματικά χρήσιμος και ικανός δήμαρχος για την Αθήνα.

Σε ακραίες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, κατάφερε να στηρίξει μέσα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου χιλιάδες συμπολίτες μας που περνούν πολύ δύσκολα και παράλληλα να εξορθολογήσει τα οικονομικά του Δήμου που παρέλαβε σε άσχημη κατάσταση από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Εμείς θα στηρίξουμε τον Γιώργο Καμίνη για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο. Προσωπικά, του εύχομαι καλή επιτυχία».

Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Αθηναίων αφού ευχαρίστησε τον Γραμματέα της ΚΠΕ, είπε: «Εμείς πορευόμαστε, ενώνοντας δυνάμεις. Σε ένα πολιτικό τοπίο που είναι κατακερματισμένο και επιδιώκουν να επικρατήσουν ακραίες φωνές, πρέπει να συσπειρώσουμε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν. Έχουμε μπροστά μας μια προεκλογική περίοδο στην οποία θα εκθέσουμε αυτά που κάναμε για τον δήμο Αθηναίων και την πόλη. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτό το προσκλητήριο».