ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2014: H Ράγιου σε Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα

Ευρωεκλογές 2014: H Ράγιου σε Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα

Ούτε η καταρρακτώδης βροχή στάθηκε ικανή να κρατήσει την υποψήφια Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νατάσα Ράγιου μακριά από την προγραμματισμένη επίσκεψή της στο νομό της Άρτας.

Η κα Ράγιου συνοδευόμενη από τον Βουλευτή του Νομού Γιώργο Στύλιο, αφού παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης για τις ιστορικές μάχες στο Γρίμποβο, συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος της Ν.Δ., υποψηφίους της Αυτοδιοίκησης αλλά και πολίτες της περιοχής.

Ακολούθως, η Ράγιου βρέθηκε στην Πρέβεζα, όπου την υποδέχτηκαν σύσσωμα στελέχη της παράταξης και πολιτικοί της φίλοι από την ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να δηλώσουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό της.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε έκθεση για τα Κάστρα της Πρέβεζας και να ενημερωθεί για την πρωτοβουλία αυτή των μαθητών του 4ου Γυμνασίου της πόλης, με σκοπό την ανάδειξη και την αξιοποίηση των κάστρων, τα οποία ζητείται από την τοπική κοινωνία να της αποδοθούν.

«Όταν συναντώ νέα παιδιά που βγαίνουν μπροστά με φρέσκιες ιδέες, σκέφτομαι ότι αξίζει τον κόπο χίλιες φορές να συνεχίσω τον αγώνα μου. Η ψυχή της κοινωνίας αλλά και η πιο μεγάλη δύναμη κινητοποίησής της είναι πάντα οι νέοι μας», δήλωσε η υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Η κα Ράγιου, αφού πήρε την ευλογία του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Χρυσόστομου, στον οποίο προσέφερε χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα της Αχαΐας, αναχώρησε με προορισμό τη Λευκάδα. Στο νησί του Ιονίου έγινε δεκτή από κατοίκους, κομματικούς εκπροσώπους και φίλους της σε πολύ θερμό κλίμα. «Ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας με τους πολίτες είναι η απευθείας επαφή μαζί τους. Πιστεύω ότι η σχέση πολίτη και πολιτικού πρέπει να βασίζεται πρώτα από όλα στην εμπιστοσύνη», επεσήμανε η κα Ράγιου απ τη Λευκάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Νατάσα Ράγιου στον Αστακό