ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπόλαρης: Η απόστασή μου από το ΠΑΣΟΚ υπαγορεύτηκε από την προς τα δεξιά του ολίσθηση

Μπόλαρης: Η απόστασή μου από το ΠΑΣΟΚ υπαγορεύτηκε από την προς τα δεξιά του ολίσθηση

Απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ δίνει μέσα από γραπτή του δήλωση ο ανεξάρτητος βουλευτής, Μάρκος Μπόλαρης.

Νωρίτερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια και αρχίζουν συζητήσεις για την επανένταξη του Μάρκου Μπόλαρη και Μίμη Ανδρουλάκη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε τη δήλωση του Μάρκου Μπόλαρη:

"Στην πολιτική μου διαδρομή λειτουργώ κι επιλέγω με κριτήρια πολιτικά.
Η απόστασή μου από το υπόλοιπο του ΠΑΣΟΚ, δεν υπαγορεύτηκε από προσωπικές αντιθέσεις, αλλά από τη μετάλλαξή του και την προς τα δεξιά ολίσθηση. Όταν ένα λάθος επαναλαμβάνεται συνεχώς τότε δεν είναι λάθος αλλά συνιστά αλλαγή πολιτικής και μετατόπιση.
Ήμουν και παραμένω βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης και των μικρομεσαίων Ελλήνων.

Έχω εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεσή μου στην πολιτική ύφεσης, που ασκεί η συγκυβέρνηση. Πολιτική που αποσαθρώνει την παραγωγική βάση της χώρας, διογκώνει την ανεργία, θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και μετατρέπει χιλιάδες νέους σε μετανάστες.

Κρίσιμη αναγκαιότητα σήμερα είναι η αλλαγή πολιτικής, με την κατάθεση ενός εθνικού, αναπτυξιακού σχεδίου για την Ελλάδα.
Γι΄ αυτό είναι απαραίτητες οι συνέργειες όλων των προοδευτικών δυνάμεων, που στην πράξη κι όχι διακηρυκτικά, παρεμβαίνουν καθημερινά στην πολιτική ζωή για την δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάπτυξη".

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Καταφεύγει ξανά σε χυδαίους χαρακτηρισμούς και ύβρεις