ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γριβέας: Θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα ούτως ή άλλως

Γριβέας: Θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα ούτως ή άλλως

Την πρόθεση του να επιστρέψει στην Ελλάδα εξέφρασε στους Έλληνες δημοσιογράφους ο Κυριάκος Γριβέας, λίγο πριν ξεκινήσει η τρίτη και τελευταία μέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο εκδόσεων του Ουεστμίνστερ, στο Λονδίνο, όπου εξετάζεται το αίτημα των ελληνικών Αρχών για την έκδοσή του -και της συζύγου του.

«Ακολουθείται ενώπιον της αγγλικής δικαιοσύνης η προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη εκκίνηση της ποινικής διαδικασίας με την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος μας, πριν επιστρέψουμε στην Ελλάδα όπου και θα δώσουμε εξηγήσεις στην ελληνική δικαιοσύνη», είπε ο κ. Γριβέας.

Όπως είπε, ανεξαρτήτως της απόφασης του δικαστηρίου και της όποιας πορείας της διαδικασίας «σύντομα θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα και θα συνεισφέρουμε στην ολοκλήρωση της έρευνας, όπου και θα αποδειχτεί η αλήθεια».

Ο Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Το βρετανικό δικαστήριο μετά το πέρας της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας και κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το απόγευμα θα εκδώσει την απόφασή του.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται στη Βρετανία η δίκη του ζεύγους Γριβέα