ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση του Ανδ. Παπαμιμίκου κατά των Δ. Παπαδημούλη και Ν. Κωνσταντόπουλου

Επίθεση του Ανδ. Παπαμιμίκου κατά των Δ. Παπαδημούλη και Ν. Κωνσταντόπουλου

Σφοδρή επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και του πρώην προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωσταντόπουλου, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, με αφορμή δηλώσεις τους για προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό realfm 97,8, ο κ Παπαμιμίκος έκανε λόγο για «μια πρωτόγνωρη απόπειρα εκβιασμού των βουλευτών κι από τον κ. Παπαδημούλη και από τον κ. Κωνσταντόπουλο», επισημαίνοντας πως «αυτό που κάνει ο κ. Παπαδημούλης είναι ένας βρώμικος εκβιασμός βουλευτών και κανείς δεν μπορεί σήμερα να συκοφαντεί και να υπονομεύει το πολιτικό σύστημα και κυρίως τους εκπροσώπους του Έθνους».

Ο κ. Παπαμιμίκος διερωτήθηκε αν ο κ. Παπαδημούλης εννοεί πως όποιος ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σημαίνει ότι μπήκε σε συναλλαγή ή σημαίνει ότι εξαγοράστηκε, χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικές αθλιότητες, ενώ έκανε λόγο για «θλιβερό κατάντημα και εκφασισμό του πολιτικού συστήματος».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας σε εκπομπή του Mega είχε δηλώσει ότι «όσες εξαγορές ή προσπάθειες εξαγορών και να επιχειρήσει ο κ. Σαμαράς, μαζί με το ταίρι του τον κ. Βενιζέλο, δεν έχουν τους 180 βουλευτές», ενώ ο κ. Κωνσταντόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» είχε πει ότι «γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές».

Διαβάστε επίσης:

Εν μέσω διασταυρούμενων πυρών