ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς κρύβεται ξανά από τη ΔΕΘ και φιμώνει την αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς κρύβεται ξανά από τη ΔΕΘ και φιμώνει την αντιπολίτευση

Σκληρή ανακοίνωση κατά της εκπροσώπου της κυβέρνησης, Σοφίας Βούλτεψη, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα της λογοκρισίας της ΝΕΡΙΤ στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Όπως έχετε ενημερωθεί, με εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ ενημερώθηκε να μη μεταδώσει live την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάτι που οδήγησε στελέχη της ΝΕΡΙΤ σε παραιτήσεις. Φαίνεται πως αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βλέπει μια προσπάθεια από τη φοβισμένη πλέον κυβέρνηση να φιμώσει τον πρόεδρο της παράταξης.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «πραξικοπηματική πράξη λογοκρισίας», ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο Αντώνης Σαμαράς για μια ακόμη χρονιά κρύβεται από τη ΔΕΘ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Καταφανής αδυναμία της κ. Βούλτεψη να υπερασπιστεί την πρωτοφανή και πραξικοπηματική πράξη λογοκρισίας και να δώσει εξηγήσεις για τις παραιτήσεις του προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου της ΝΕΡΙΤ.

Τα ψέματα τελείωσαν για τον πρωθυπουργό, που επειδή ο ίδιος κρύβεται για μια ακόμη χρονιά από τη ΔΕΘ και δεν δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, θεωρεί ότι μπορεί να φιμώσει και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Διαβάστε επίσης:

Τι απαντά η Βούλτεψη στο δημοσίευμα της «Αυγής»