ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο «παραλήρημα» της Βούλτεψη κατά Τσίπρα

Νέο «παραλήρημα» της Βούλτεψη κατά Τσίπρα

Ούτε λεπτό δεν πέρασε από την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας κατέβηκε από το βήμα του Βελλίδειου και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη με δήλωσή της επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο πανικός της κυβέρνησης πλέον είναι εμφανής. Μετά την προσπάθεια να «φιμώσει» τον πρόεδρο της αντιπολίτευσης, με την εντολή στη ΝΕΡΙΤ να μη μεταδώσει ζωντανά την ομιλία του Τσίπρα στην 79η ΔΕΘ, έρχεται μια ανακοίνωση λασπολογίας κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, μισθούς, συντάξεις και εισιτήρια λεωφορείων, υποστηρίζει η κ. Βούλτεψη πως μοίρασε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως το καλό δεν το κράτησε για το τέλος, αλλά το ανέφερε στην αρχή. «Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας», τονίζει στην εισαγωγή της η κ. Βούλτεψη, ξεχνώντας πως η ατάκα αυτή ανήκει στον άνθρωπο που έδωσε τη σκυτάλη στην τωρινή κυβέρνηση, προκειμένου να συνεχίσει με σθένος τη μνημονιακή της πολιτική.

Αναλυτικά, η δήλωση αναφέρει:

«Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ.

Εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα», μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων.

Χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, «γέννησε» εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά... επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

Βροχή έπεσαν σήμερα τα δισεκατομμύρια από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε 9 δις ευρώ για τον πρώτο χρόνο, την ώρα που είναι βέβαιο ότι με το απατηλό «πρόγραμμά» του θα έχουμε φύγει από το ευρώ.

Υποτιμώντας τη μνήμη και τη νοημοσύνη του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως έχει για αρχηγό κάποιο μάγο.

Με τη διαφορά ότι είναι πια σίγουρο πως αυτός ο μάγος θα μετατρέψει τα ευρώ σε δραχμές!»

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Δε μοιράζω υποσχέσεις, αναλαμβάνω δεσμεύσεις