ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Λαγός πήγε σε επίθεση χρυσαυγιτών με αυτοκίνητο της Βουλής!

Ο Λαγός πήγε σε επίθεση χρυσαυγιτών με αυτοκίνητο της Βουλής!

Νέες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας «καίνε» τον Γιάννη Λαγό, ο οποίος φέρεται να πήγε σε επίθεση χρυσαυγιτών με αυτοκίνητο της Βουλής!

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε πολλές αιματηρές επιθέσεις, συμμετείχε στην επίθεση στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο», στις 10 Ιουλίου του 2013, αφού πρώτα… αξιοποίησε όλα τα βουλευτικά του προνόμια με πρωτοφανή τρόπο!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λαγός είχε αναγνωριστεί από μάρτυρες ως επικεφαλής της επίθεσης, ενώ από μηνύματα στο κινητό του επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του:
«Πλάκα, πλάκα, το συνεργείο είχε δουλειά, 50 μηχανάκια, χα», του λέει ένας, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «Δηλαδή τους αλλάξατε τα λάδια και τους γρασάρατε;».

Λεπτομέρεια; Έφθασε στο σημείο με αυτοκίνητο της Βουλής!

Η αστυνομία κατέγραψε τότε τους αριθμούς όσων δίτροχων πρόλαβε, καθώς και την πινακίδα ενός αυτοκινήτου. Μετά από σχετικό έλεγχο, αποδείχθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρεία leasing. Ερωτηθείς εγγράφως, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι μισθωμένο στη Βουλή των Ελλήνων…
Το Φεβρουάριο του 2014, η Βουλή ξεκαθάρισε μάλιστα ότι το αυτοκίνητο αυτό που μετείχε στην επίθεση εναντίον του «Συνεργείου», έχει δοθεί στον Ιωάννη Λαγό, για το διάστημα από 5.7.2012 έως 30.9.2014…

Διαβάστε ακόμα:

Δωρεάν ίντερνετ και laptop για όσους πήραν το κοινωνικό μέρισμα