ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Παπακώστα: Ο λαός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στις εκλογές

Κ. Παπακώστα: Ο λαός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στις εκλογές

Τη θέση πως ο λαός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην παρούσα κυβέρνηση στις πρόσφατες εκλογές εξέφρασε στην ομιλία της η Κατερίνα Παπακώστα.

«Η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από τη Βουλή, αποτελεί μια συνταγματική πρόβλεψη προκειμένου να διασφαλιστεί η κυβερνητική ομαλότητα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Υγείας Παπακώστα, απαντώντας στην επιχειρηματολογία της αντιπολίτευσης.

«Κατά τη σημερινή συζήτηση, παρέχεται ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, προκειμένου να υπάρχει σταθερότητα και ασφάλεια στη χώρα, απέναντι στον λαϊκισμό, που καθημερινά εξαπολύεται σε υπερβολικά μεγάλες δόσεις, απέναντι στο αίσθημα ανασφάλειας και ανησυχίας που επιδιώκει να δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε η υφυπουργός.

«Η χώρα μας έφτασε εδώ που έφτασε ακριβώς επειδή είχε διολισθήσει σε λογικές και σε πρακτικές λαϊκισμού. Δεν επιστρέφουμε στον λαϊκισμό. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλη μεμψιμοιρία, άλλη γκρίνια και μικροκομματικά παιχνίδια. Θέλει έργο, θέλει πράξεις. Η κυβέρνηση δρα - κι εσείς κάθεστε και κρίνετε, και απλώς επικρίνετε, χωρίς να προτείνετε και χωρίς να έχετε και σχέδιο! Ωραία στάση, αγαπητοί συνάδελφοι! Αλλος κάνει τη λάντζα - κι εσείς απλώς συντηρείτε και εκτρέφετε τα φαινόμενα του λαϊκισμού!» ανέφερε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Υγείας, κατηγορώντας μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ πως καλύπτει ακόμα και τους «απατεώνες πλαστογράφους που κατέλαβαν στο Δημόσιο, θέσεις που δεν τους αξίζουν».

Διαβάστε επίσης:

«Ώρα μηδέν» για την ψήφο εμπιστοσύνης