Νικολόπουλος: Ο Σαμαράς είναι γυμνός

Νικολόπουλος: Ο Σαμαράς είναι γυμνός

«Η "προληπτική πιστωτική γραμμή" σημαίνει διατήρηση των μνημονιακών όρων εξαθλίωσης και υποταγής του λαού και της πατρίδας, και μετά το 2014», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.

Και προσθέτει: «Οι περιστάσεις απαιτούν να ενωθούμε για την ανατροπή και να πετύχουμε την Εθνική συνεννόηση, για να φέρουμε την εθνική απελευθέρωση και αναδημιουργία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Νικολόπουλου:

«Το «δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου πιστεύει πως η διατήρηση της εξουσίας τους αποτελεί δώρο της... «Αγίας Γερμανικής Αυτοκρατορίας», ενώ ξέρουν πολύ καλά τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα.

«Σε "χορό του Ζαλόγγου" θέλουν να μετατρέψουν οι τροικανοί την "μαϊμού" – ηρωική έξοδο από τα μνημόνια δια της «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ".

Το φιάσκο των δήθεν διαπραγματεύσεων στο Παρίσι, όπως και οι «τζάμπα μαγκιές» μπροστά στη Μέρκελ, έδειξαν πως «ο Σαμαράς είναι γυμνός».

Μετά το κραχ των προηγούμενων ημερών, φάνηκε ξεκάθαρα ο στόχος των δανειστών.

Η "προληπτική πιστωτική γραμμή" σημαίνει διατήρηση των μνημονιακών όρων εξαθλίωσης και υποταγής του λαού και της πατρίδας, και μετά το 2014.

Προς τούτο οι τροικανοί, μέσω των αγορών στην ουσία μας απείλησαν ότι θα μας "κατασπαράξουν".

Ο Α. Σαμαράς έζησε τις δικές του «Κάννες» και οι Έλληνες το δράμα των ομολόγων του 9%, καθώς και την κατρακύλα του Χρηματιστηρίου με απώλειες που έφταναν στο περίπου 25% το 2014.

Ζητούν θυσίες έως θανάτου, χωρίς να πιάνουν τόπο.

Έκαναν μία τρύπα στο νερό.

Μέσα στο 2014 δανείστηκαν 97 δις, δηλαδή 11 δις το μήνα και έφτασαν το δημόσιο χρέος στα 300 δις.

Το δικομματικό καθεστώς οδηγεί την πατρίδα μας σε εθνική καταστροφή, σπέρνοντας τον φόβο στους πολίτες και τρομοκρατώντας την κοινωνία.

Εξανεμίζει κάθε εφεδρεία της κοινωνίας, προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένο στην κυβερνητική εξουσία.

Συνεχίζει «να χορηγεί την συνταγή που σκοτώνει», γιατί πιστεύει πως η διατήρηση της εξουσίας τους αποτελεί δώρο της... «Αγίας Γερμανικής Αυτοκρατορίας», ενώ ξέρει πολύ καλά τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα....

Οι περιστάσεις απαιτούν να ενωθούμε για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και να πετύχουμε την Εθνική συνεννόηση, για να φέρουμε την εθνική απελευθέρωση και αναδημιουργία.

Διαφορετικά θα ζούμε διαρκώς σε «wall street studies» με τον δύσκολο και σκληρό τρόπο, όπως συνέβη με το «κραχ» των τελευταίων ημερών».

Διαβάστε επίσης:

Νικολόπουλος: Δεν ψηφίζω Πρόεδρο Δημοκρατίας ακόμα και αν είναι ο Καραμανλής