ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηρότερες ποινές για να μπει τάξη στα τραπεζοκαθίσματα προανήγγειλε ο Γ.Μπουτάρης

Αυστηρότερες ποινές για να μπει τάξη στα τραπεζοκαθίσματα προανήγγειλε ο Γ.Μπουτάρης

Αυστηρότερα μέτρα και ποινές για τους παραβάτες, ώστε να μπει τάξη στα τραπεζοκαθίσματα, προανήγγειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε καφετέρια της πλατείας Αριστοτέλους και οδήγησε τρεις υπαλλήλους και τον εντεταλμένο σύμβουλο, Λευτέρη Κιοσέογλου, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ο κ.Μπουτάρης χαρακτήρισε απερίγραπτο το γεγονός ότι οι υπάλληλοι και ο εντεταλμένος σύμβουλος, μετά από μήνυση του καταστηματάρχη, κρατήθηκαν στο τμήμα και οδηγήθηκαν με χειροπέδες στα δικαστήρια επειδή έκαναν τη δουλειά τους.

Ο δήμαρχος τόνισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες οι δημοτικές κοινότητες θα πρέπει να καταθέσουν προτάσεις για τα τραπεζοκαθίσματα και στη συνέχεια η διοίκηση θα τις "φιλτράρει". "Μέχρι το τέλος της χρονιάς να έχουν κατατεθεί οι προτάσεις, να τις υιοθετήσουμε μέσα στον Ιανουάριο του 2015 και να τελειώνουμε", είπε ο κ.Μπουτάρης.

Για ανικανότητα της δημοτικής αρχής να βάλει τάξη στο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων έκανε λόγο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης.
Το δημοτικό συμβούλιο απέδωσε εύφημο μνεία στους τρεις υπαλλήλους και το δημοτικό σύμβουλο, μετά από πρόταση του δημάρχου.

Ρoή Ειδήσεων