ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: «Εκλογές τώρα»

Νικολόπουλος: «Εκλογές τώρα»

«Η «μακιαβελική» κατάδυση του Ηγεμόνα « Εγώ δεν χάνω», δημιούργησε στο μνημονιακό στρατόπεδο παράκρουση, μέχρι του σημείου να διαρρέουν ακόμα και σενάρια εκλογικής νίκης... Επέλεξαν την υποταγή και οδηγούνται αυτογελοιοποίηση" δήλωσε ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Οικονομικών των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλοςμε αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

"Επένδυσαν τα πάντα στο «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», για να πετύχουν την πολιτική τους μακροημέρευση, την ίδια ώρα που ελληνικός λαός στενάζει κι αγκομαχά, ανεβαίνοντας τον δικό του Γολγοθά και σηκώνοντας το δικό του σταυρό.Ο κάθε Βουλευτής που θα πει «ΝΑΙ» διαλέγει να γίνει «Σταυρωτής» συνεχίζει ο κ. Νικολόπουλος.

"Ο σταυρός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι ο σταυρός που θα στηθεί για να καρφώσουν οι δανειστές το σώμα του ελληνικού λαού. Το «ΝΑΙ» στον Πρόεδρο, σημαίνει ναι στη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, που έφερε την ανθρωπιστική κρίση που ζούμε.Η χώρα χρειάζεται ένα ριζοσπααστικό εθνικό σχέδιο για την Εθνική Αναδημιουργία .Ο εκβιασμός, ο χρηματισμός και ο εξευτελισμός δεν θα περάσουν. Εκλογές τώρα».