ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβραμόπουλος σε Παπούλια: Γεωγραφικά είμαι στις Βρυξέλλες, η καρδιά μου είναι εδώ

Αβραμόπουλος σε Παπούλια: Γεωγραφικά είμαι στις Βρυξέλλες, η καρδιά μου είναι εδώ

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε σήμερα, Παρασκευή (06/03/2015) ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να συναντηθεί με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο Επίτροπος Αρμόδιος για τα θέματα μετανάστευσης εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Παπούλιας υπήρξε από τους σταθερότερους παράγοντες ασφάλειας για τη χώρα «για την πολιτική και εθνική συνεννόηση», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Αβραμόπουλος αναγνώρισε πως «σήμερα, ζούμε μια νέα πραγματικότητα. Όλοι γνωρίζουν στην Ελλάδα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα», ενώ έστειλε το μήνυμα πως «μπορεί γεωγραφικά να είμαι στις Βρυξέλλες, αλλά η καρδιά μου είναι εδώ». «Ως εκ της θέσεώς μου, έχω και λόγο και φωνή και άποψη σε ό,τι αφορά στην πατρίδα μας» είπε, μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε και στη σημασία του χαρτοφυλακίου του που αφορά την «ασφάλεια και τη συνοχή της Ευρώπης, το μεγάλο πρόβλημα της μετανάστευσης και του ασύλου, που αυτή τη στιγμή είναι στον υψηλότερο βαθμό προτεραιοτήτων ανάμεσα σε όλα τα κράτη μέλη».

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας τόνισε ότι όλη αυτή τη δεκαετία πάλεψε «για την εθνική συνοχή και τη γαλήνη για την πατρίδα».

Σχετικές ειδήσεις