ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλενα Ακρίτα: Ντροπή και αίσχος για τύπους σαν τον Άδωνι!

Έλενα Ακρίτα: Ντροπή και αίσχος για τύπους σαν τον Άδωνι!

Σφοδρή επίθεση από την Έλενα Ακρίτα, με αφορμή ένα νέο ρεσιτάλ κινδυνολογίας του, με μπόλικη δόση από τρομολαγνεία που ξεπερνά ακόμα και το πιο… καλλίφωνο μιντιακό «παπαγαλάκι», δέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο γνωστός και μη… εξαιρετέος τηλε-βιβλιοπώλης και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε για μία ακόμη φορά το «παρών» στα αγαπημένα του τηλεοπτικά στούντιο, επιδεικνύοντας περίσσιο θράσος, καθώς δεν δίστασε να υπερασπιστεί ξανά (όπως άλλωστε σε κάθε ευκαιρία που τραβά από τα μαλλιά) τις πολιτικές λιτότητας, αλλά και το περίφημο success story του Σαμαρά, το οποίο στήριξε με όλες του τις μνημονιακές δυνάμεις, θυσιάζοντας στο βωμό των ξένων συμφερόντων το αίμα του ελληνικού λαού.

Και ενώ κανείς θα περίμενε να συνειδητοποιήσει επιτέλους τι προξένησε η ξενόδουλη στάση του στην Ελλάδα, ο κ. Γεωργιάδης, όχι μόνο επιμένει να κουνά το δάκτυλο, αλλά συνεχίζει να απειλεί, σαν να μην πέρασε μια… μέρα από τις εκλογές που τον έστειλαν στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Οι ισχυρισμοί του ανθρώπου που κατακρεούργησε τη Δημόσια Υγεία, έκαναν μάλιστα έξω φρενών τη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα, η οποία δεν δίστασε να τον βάλει στη θέση του, κάνοντας λόγο για ντροπή και αίσχος, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, «όχι μόνο δεν κάνει στοιχειωδώς την αυτοκριτική του για τα χάλια που μας έφερε, αλλά ελπίζει να καταστραφούμε ως χώρα».

«Άδωνις Γεωργιάδης τώρα στον Σκάι - ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ: "Ο ελληνικός λαός ήθελε δεύτερη λύση. Ας φάει τώρα μνημόνιο για τα επόμενα 50 χρόνια για να μάθει. Τα λάθη πληρώνονται!"» έγραψε η κυρία Ακρίτα στο facebook και συνέχισε: «Για κάτι τέτοιους τύπους που - όχι μόνο δεν κάνουν στοιχειωδώς την αυτοκριτική τους για τα χάλια που μας φέρανε - αλλά ελπίζουν να καταστραφούμε ως χώρα, δύο μόνο λέξεις: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ»!

akrita adwnis

Σχετικές ειδήσεις