ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Παυλόπουλο ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ

Στον Παυλόπουλο ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ

Τον ρόλο του ΙΟΒΕ στην αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο κ. Τάκη Αθανασόπουλο, τον αντιπρόεδρο κ. Μωυσή Ραφαήλ και τον γενικό διευθυντή κ. Νικόλαο Βέττα του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών.

Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, «γνωρίζοντας την ιστορία του ΙΟΒΕ και το κύρος των ανθρώπων που αποτελούν το σημερινό διοικητικό συμβούλιο, μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας».

Συνεχίζοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι «το ΙΟΒΕ είναι ένα forum που και λόγω του μη κερδοσκοπικού του χαρακτήρα και λόγω της παράδοσής του μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται ώστε η ελληνική οικονομία να ξαναβρεί τον δρόμο της και την αναπτυξιακή της προοπτική».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΙΟΒΕ κ. Μωυσής Ραφαήλ, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συνάντηση, είπε χαρακτηριστικά, «μας τιμάτε και ερεθίζετε ευαίσθητες χορδές».