ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Ο Πρωθυπουργός αποφεύγει το ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Ο Πρωθυπουργός αποφεύγει το ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Τετάρτη (06/05/2015) ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας την επιλογή του πρωθυπουργού να μην δώσει απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

«Ο κ. Τσίπρας για την πρώτη του εμφάνιση στην «ώρα του Πρωθυπουργού» την Παρασκευή, επέλεξε να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις του κ. Θεοδωράκη(Προέδρου του Ποταμιού) για την παιδεία και του κ. Νικολόπουλου (ΑΝΕΛ) για τη διαπλοκή» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Επέλεξε δηλαδή να απαντήσει σε μια και μόνο ερώτηση της αντιπολίτευσης για θέμα που συζητείται ούτως ή άλλως εκτενώς στην Βουλή την ίδια ημέρα με αφορμή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για το οποίο μπορούν να μιλήσουν ο Πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι αρνείται να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, για την πορεία της διαπραγμάτευσης με την ΕΕ και το ΔΝΤ, δηλαδή για το μείζον ζήτημα που απασχολεί τους πολίτες και τη δημόσια συζήτηση» καταλήγει.

Σχετικές ειδήσεις