ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημέρωση από τον Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις ζητά ο Θεοδωράκης

Ενημέρωση από τον Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις ζητά ο Θεοδωράκης

Ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων, από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μόλις αυτός επιστρέψει από τη Ρίγα της Λετονίας, ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, κάνοντας λόγο για άγνοια και για διαφορετικές δηλώσεις των υπουργών.

«Περιμένουμε, με την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Λετονία, να ενημερώσει τον πολιτικό κόσμο της χώρας για το πού βρισκόμαστε σε σχέση με τη διαπραγμάτευση και τις συζητήσεις με τους ευρωπαίους εταίρους μας. Υπάρχει μεγάλη άγνοια για το θέμα, αφού ακόμα και αν παρακολουθήσει κανείς τα δελτία των ειδήσεων δεν καταλαβαίνει σε τι φάση βρισκόμαστε, καθώς ακόμη και ο κάθε υπουργός δίνει τις δικές του διαρροές», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, συμπληρώνοντας:

«Zητάμε από τον πρωθυπουργό, από υπεύθυνα χείλη, να μας ενημερώσει για το πού βρίσκεται η χώρα, τι ζητάει, τι της δίνουν και τι απαιτούν οι δανειστές μας».

Καταλήγοντας, ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει πως δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για καθυστερήσεις».

Σχετικές ειδήσεις