ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασύλληπτη αθλιότητα των Times – Δείτε τη γελοιογραφία που χλευάζει την ελληνική κυβέρνηση

Ασύλληπτη αθλιότητα των Times – Δείτε τη γελοιογραφία που χλευάζει την ελληνική κυβέρνηση

Η ανθελληνική προπαγάνδα των λασπολόγων των Βρυξελλών στα χειρότερά της: Δείτε πώς κατέγραψαν την επικαιρότητα σε γελοιογραφία οι Times του Λονδίνου.

Ενώ η ελληνική κοινωνία αγωνιά για το μέλλον της και, με παροιμιώδη ψυχραιμία βιώνει τις πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των Βρυξελλών, με συνεχείς, ωμές παρεμβάσεις, επιχειρούν να υπονομεύσουν την, προσφάτως εκλεγμένη κυβέρνηση, λοιδορώντας και εμπαίζοντάς τη.

Λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο για το μέλλον της χώρας δημοψήφισμα, οι Times κάνουν «χιούμορ» σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης - κι, ως εκ τούτου, της κοινωνίας που την εξέλεξε: Σε γελοιογραφία που δημοσιεύουν σήμερα παρουσιάζουν τους ανθρώπους που, προ έξι μηνών εξέλεξε ο ελληνικός λαός, μικρούς και ασήμαντους μπροστά στους «γίγαντες της Ευρώπης» που τους έχουν κυκλώσει και τους ουρούν. Ο πρωθυπουργός φαίνεται να λέει στον υπουργό Οικονομικών του «Γιάνη, βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά».

Times

Και η αθλιότητα δεν τελειώνει εδώ. Στη διαδικτυακή έκδοσή της η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt εμφανίζεται τουλάχιστον προκλητική απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και, ειδικώς, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών. Το άρθρο της έχει τίτλο «Ένα μάθημα δημαγωγίας» και επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως η Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο: Οι λαϊκιστές της Αριστεράς απειλούν τη διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Handelsblatt

Σχετικές ειδήσεις