ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ekloges.ypes.gr - Δημοψήφισμα 2015: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα

ekloges.ypes.gr - Δημοψήφισμα 2015: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η διαδικασία του δημοψηφίσματος σε όλη τη χώρα, όπως διαβεβαιώνει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Όπως αναφέρεται, «σε συνεχή επικοινωνία του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Νίκου Βούτση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαπιστώνεται ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα ή πρόβλημα σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και γενικότερα στην κοινωνική ζωή που εξελίσσεται ομαλά».

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα ανακοινωθεί στο ekloges.ypes.gr.

Για την άμεση μετάδοση των αποτελεσμάτων του Δημοψηφίσματος θα αξιοποιηθούν και κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα έχουν στη διάθεσή τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Οι διαδικασίες αυτές θα λειτουργήσουν παράλληλα µε τις υφιστάμενες, (αποστολή µέσω Δήµων / Περιφερειακών Ενοτήτων, µετάδοση στην Κ.Υ. του Υπουργείου κλπ), καθώς η αξιοποίηση των κινητών τηλεφώνων έχει ως στόχο την ταχύτερη δυνατή συλλογή του αποτελέσµατος από περίπου 4.800 τυχαία εκλογικά τµήµατα σε όλη την επικράτεια. Για την υλοποίηση της διαδικασίας θα χρησιµοποιηθεί ένα κινητό τηλέφωνο µε ενσωµατωµένη ειδική εφαρµογή, µέσω του οποίου ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος θα αναµεταδώσει τα δεδοµένα των αποτελεσµάτων της ψηφοφορίας.

Το Newsbomb.gr θα μεταδώσει γρήγορα και με ασφάλεια τα Αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος μέσα από την ειδική εφαρμογή που έχει δημιουργήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

Επιπλέον εκτός από την ιστοσελίδα ekloges.ypes.gr, θα ενεργοποιηθεί υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης (Help Desk τηλ. 210 6267777) που θα λειτουργήσει µέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας, παρέχοντας οδηγίες σε όσους αντιµετωπίσουν κάποια προβλήµατα ακόµα και την τελευταία στιγµή.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων