ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Εκδήλωση στο Ζάππειο για την 41η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Εκλογές 2015 - Εκδήλωση στο Ζάππειο για την 41η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Με την ικανοποίηση που δίνουν οι ευνοϊκές δημοσκοπήσεις, η μη κάθοδος του ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου και η επιστροφή στελεχών που είχαν σκορπίσει σε διάφορα κόμματα και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ, οργανώνει η Χαριλάου Τρικούπη την φετινή επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη.

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 41ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει σήμερα Πέμπτη, στις 19:00 το απόγευμα, στο Ζάππειο η πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά.

Χαιρετισμό στη σημερινή επετειακή εκδήλωση θα απευθύνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Σεργκέι Στάνισεφ, ενώ το «παρών» θα δώσει μεταξύ άλλων και η αντιπρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Μαρίας Βασιλειάδου.

Όπως αναφέρει το Κίνημα σε σχετική ανακοίνωσή του «σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο του. Έχει την απόλυτη στήριξη της μεγάλης πολιτικής οικογένειας των Ευρωπαίων σοσιαλιστικών, σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων και κεντροαριστερών δυνάμεων από τις άλλες 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σχετικές ειδήσεις