ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Θεοδωράκης κατά Τσίπρα - Ακολούθησε τις βασικές αρχές του παλαιοκομματισμού

Εκλογές 2015: Θεοδωράκης κατά Τσίπρα - Ακολούθησε τις βασικές αρχές του παλαιοκομματισμού

Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγόρησε ότι εκπροσωπεί το «παλιό» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

«Οι 7 μήνες του κ. Τσίπρα αποδεικνύουν ότι δεν είναι το καινούριο. Πέρα από βερμπαλισμούς και τα συνθήματα, ο κ. Τσίπρας ακολούθησε τις βασικές αρχές του παλαιοκομματισμού, η οποία λέει ότι βάζω το κόμμα μου πάνω από το καλό των πολλών», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο MEGA.

«Ο κ. Τσίπρας αλλάζει σχεδιασμούς από μέρα σε μέρα. Πρώτα ζήτησε αυτοδυναμία, μετά είπε ότι θα κυβερνήσει με τον φίλο του τον Καμμένο, μετά είπε ότι θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ. Δε γίνεται να αλλάζεις κάθε μέρα άποψη», υποστήριξε ο κ. Θεοδωράκης

Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις επεσήμανε ότι «οι δημοσκόποι προσπαθούν να κάνουν ντέρμπι την αναμέτρηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ. Το Ποτάμι έχει πράγματι χαμηλή συσπείρωση. Ίσως να φταίει ότι δεν έχουμε κομματικό στρατό. Εκτιμώ ότι όσο περνούν οι μέρες ο κόσμος έρχεται προς το Ποτάμι».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε για μια κόμη φορά ότι «η χώρα δεν πρέπει να οδηγηθεί σε επαναληπτικές εκλογές. Μπορεί να ενισχύσουμε την κυβέρνηση ακόμη κι αν δεν συγκυβερνήσουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση η χώρα δεν πρέπει να πάει σε εκλογές. Δεν θα την αφήσουμε».

Σχετικές ειδήσεις