ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης για Χριστοδουλοπούλου: «Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου»

Μεϊμαράκης για Χριστοδουλοπούλου: «Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου»

Μου είναι συμπαθέστατη. Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου είπε... χαριτολογώντας οΒαγγέλης Μεϊμαράκης, προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ όταν τον ρώτησαν σχετικά με δήλωση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου ότι στοχοποιήθηκε απο τον ίδιο.

H δήλωση Μεϊμαράκη έγινε εξ αφορμής της έντονης αντίδρασης το πρωί της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, σχετικά με την αναφορά του προέδρου της ΝΔ στο πρόσωπό της στη χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Ομόνοια.

«Θα ήθελα να σχολιάσω την χθεσινή απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη στη συγκέντρωση της Ομόνοιας και σε πανελλήνια ακρόαση να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό μου με το γνωστό η "κυρία Τασία" και το οι "μετανάστες λιάζονται", ξεπερνώντας έτσι όλη την ιστορία του προσφυγικού και μη καταθέτοντας καμία πρόταση», ανέφερε, στο Mega.

«Το "κυρά Τασία" που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές. Είναι η οικειότητα της απαξίωσης. Έχουμε την οικειότητα κάποιους πολιτικούς να τους λέμε με το μικρό τους όνομα για να τους απαξιώσουμε», συμπλήρωσε.

«Το να στοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον δεν θα έλεγα απρέπεια, είναι επικίνδυνο. Τον καθιστώ υπεύθυνο. Μια τρίχα από τα μαλλιά μου... να μου συμβεί οτιδήποτε, τον καθιστώ υπεύθυνο».

Σχετικές ειδήσεις