ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει για debate

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει για debate

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επανέφερε την πρότασή του για διενέργεια debate, στοχεύοντας στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

«Είναι υποχρέωση των υποψηφίων προέδρων να συμμετάσχουν σε τουλάχιστον μία δημόσια τηλεοπτική συζήτηση. Και είναι δικαίωμα των πολιτών να έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις θέσεις και να συγκρίνουν τις δεξιότητες των υποψηφίων», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτοντας εκ νέου το αίτημά του στην ημερήσια διάταξη για διενέργεια τηλεοπτικής αναμέτρησης.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δε νοείται ανοιχτή διαδικασία δίχως μια τέτοια συζήτηση», καθώς «έτσι λειτουργούν τα δημοκρατικά κόμματα σε όλο τον κόσμο».

Υπέρ της διενέργειας debate έχει ταχθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε αντίθεση με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο οποίος αν και είχε συμφωνήσει στην αρχή εν τέλει επανήλθε χαρακτηρίζοντας την τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων ως «γελοιότητα».

Η επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη με στόχο να πείσει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, κατέληξε: «Καλώ τους συνυποψηφίους μου να συμφωνήσουμε αμέσως σε μια τουλάχιστον δημόσια τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ μας».

Σχετικές ειδήσεις