ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: O πρωθυπουργός βαδίζει σε μάταιο δρόμο

Λεβέντης: O πρωθυπουργός βαδίζει σε μάταιο δρόμο

Η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια διεμήνυσε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ συμπλήρωσε πως ακόμα και τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται ότι είναι προϊόν εκβιασμού.

Επίσης ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε πως δεν θα δώσει σε καμία κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν υπάρξει απάντηση στα 9 σημεία που έχει δώσει η Ένωση Κεντρώων στον πρωθυπουργό για την ανασύνταξη της χώρας.

Ο ίδιος πρότεινε τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι, «είναι η μόνη λογική λύση στην προσπάθεια να σηκωθεί η Ελλάδα όρθια».

«Μην την αρνείστε, γιατί όσο το αρνείστε τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι ευθύνες σας. Είναι λάθος η μισή Βουλή να είναι εναντίον της άλλης μισής Βουλής», σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε επίθεση σε όλα τα κόμματα κατηγορώντας τα ότι με τις πολιτικές και τη στάση τους συμβάλλουν στην αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, και τόνισε ότι η Ένωση Κεντρώων θα είναι ανένδοτη, ασυμβίβαστοι και δεν θα προδώσει την εντολή αυτή που πήρε από τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Λεβέντης, υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός βαδίζει σε μάταιο δρόμο», «του φεύγουν άνθρωποι», είπε και προσέθεσε ότι «το να βάζεις φίμωτρο στους βουλευτές σου είναι ανέντιμο».

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα στους βουλευτές του. Τους λέει ψηφίστε τα μέτρα και θα μας κουρέψουν το χρέος. Κοροϊδεύει τους βουλευτές του. Η κατάληξη θα είναι να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δηλώσει παραίτηση. Ας το κάνει τώρα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.