ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας «γλυκαίνει το χάπι» στους βουλευτές του

Ο Τσίπρας «γλυκαίνει το χάπι» στους βουλευτές του

Προσπαθεί να... καλοπιάσει τους βουλευτές της περιφέρειας για να τον στηρίξουν στις κρίσιμες ψηφοφορίες - Μετρούν «κουκιά» στο Μαξίμου

Να αποφύγει ενδεχόμενο «αντάρτικο» στις κρίσιμες ψηφοφορίες που θα έρθουν στο Κοινοβούλιο το αμέσως επόμενο διάστημα επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου.

Με εντολή του Αλέξη Τσίπρα, οι στενοί του συνεργάτες έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα κυρίως σε βουλευτές της επαρχίας ζητώντας... δήθεν να ενημερωθούν για τα προβλήματα της περιοχής τους.

Το τηλεφώνημα είναι προφανώς διερευνητικό, καθώς στο Μαξίμου μετρούν τις δυνάμεις τους ενόψει κατάθεσης ασφαλιστικού και σκληρών μέτρων για τους αγρότες.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ζητήσει μάλιστα να δει από κοντά όσο περισσότερους βουλευτές της περιφέρειας γίνεται, προκειμένου να τους ενημερώσει για την ασκούμενη οικονομική πολιτική αλλά και να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους.

Ήδη, από το απόγευμα ομάδες βουλευτών από την Κεντρική Μακεδονία και τις νησιωτικές περιοχές περνάνε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας κατά τις πρώτες συναντήσεις του σημείωσε στους βουλευτές ότι δεν πρόκειται να κοπούν οι κύριες συντάξεις και γίνονται προσπάθειες να «σωθούν» και οι επικουρικές.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση σε ό,τι αφορά στη φορολογία των αγροτών, ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους βουλευτές όλης της περιφέρειας.

Σχετικές ειδήσεις