ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυροσβεστική» παρέμβαση Τσίπρα και Κατρούγκαλου σε ΚΟ και Πολιτική Γραμματεία

«Πυροσβεστική» παρέμβαση Τσίπρα και Κατρούγκαλου σε ΚΟ και Πολιτική Γραμματεία

Καζάνι που βράζει είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς βουλευτές και στελέχη καλούνται να υπερασπιστούν τις σκληρές αποφάσεις για το ασφαλιστικό.

Ενδεικτικό της θέσης στην οποία βρίσκονται κομματικά και κυβερνητικά στελέχη είναι οι κλιμακούμενες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες πολιτών στην παρουσία μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας παραβρέθηκε εκτάκτως- στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος επιχειρώντας να πείσει τους παραβρισκόμενους ότι η πρόταση της κυβέρνησης δεν επιβαρύνει τους αγρότες.

Μάλιστα προσπάθησε να «περάσει» στα στελέχη ότι όλες αυτές οι επιλογές έχουν νομιμοποίηση, παραβλέποντας μάλλον το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη με άλλη ατζέντα και με τελείως διαφορετικές υποσχέσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος συναντήθηκε με μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον ίδιο λόγο.

Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή τόνισε πως όλα τα θέματα παραμένουν ανοιχτά και ότι δεν έχει ακόμη απορριφθεί τίποτα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν έθεσαν θέμα μείωσης κυρίων συντάξεων , ωστόσο δεν απέκλεισε να ανοίξει και αυτή η συζήτηση.

Σχετικές ειδήσεις