ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι δηλώνει ο Γ. Παγίδας για το δημοσίευμα με τίτλο «Ακουμπά Σαμαρά η λίστα Λαγκάρντ»

Τι δηλώνει ο Γ. Παγίδας για το δημοσίευμα με τίτλο «Ακουμπά Σαμαρά η λίστα Λαγκάρντ»

Απάντηση σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» υπό τον τίτλο «Ακουμπά Σαμαρά η λίστα Λαγκάρντ» που εμπλέκει ανθρώπους από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ, έδωσε μέσω ανακοίνωσής του ο πατέρας της συζύγου του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, κ. Γιάννης Παγίδας. Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο σχολιάστηκε σήμερα και από την κυβερνητική εκπρόσωπο κ. Όλγα Γεροβασίλη, η οποία ζήτησε «ξεκάθαρη τοποθέτηση» από τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παγίδας αναφέρει στην ανακοίνωση - δήλωσή του:«Μου προξενεί κατάπληξη και δημιουργεί ερωτηματικά το κύριο άρθρο της πρώτης σελίδας του σημερινού φύλλου των Παραπολιτικών της 9/4/2016, που συνοδεύεται από ένα δισέλιδο ανυπόγραφων άρθρων (στις σελ. 14-15) με πρωταγωνιστή εμένα!Η κατάπληξή μου οφείλεται στο γεγονός ότι το δήθεν αποκαλυπτικό άρθρο αναφέρεται σε ένα μηδενικού περιεχομένου λογαριασμό που έχει κλείσει πριν από πολλές δεκαετίες.

Το λογαριασμό αυτό διατηρούσα σε άλλη τράπεζα, την Trade Development Bank, που απορροφήθηκε από την HSBC (της οποίας σημειωτέον ουδέποτε υπήρξα πελάτης), ενόσω ζούσα και ασκούσα επιχειρηματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αφρική, νόμιμα ως Έλληνας, μόνιμος κάτοικος Εξωτερικού.

Σχετικές ειδήσεις