ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γείτονας κατά Ραγκούση και ιδιοκτητών ταξί

Γείτονας κατά Ραγκούση και ιδιοκτητών ταξί
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε απαράδεκτες τις ακραίες μορφές κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί...

Επίθεση κατά των ιδιοκτητών ταξί αλλά και του αρμόδιου υπουργού κ. Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός και βουλέυτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Γείτονας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε απαράδεκτες τις ακραίες μορφές κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί λέγοντας ότι «το δικαίωμα στη διαμαρτυρία ή στη διεκδίκηση δεν τους δίνει δικαίωμα στην ανομία και στην βία. Να σταματήσουν αμέσως».

Παράλληλα, ο κ. Γείτονας καταλόγισε λανθασμένους χειρισμούς στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γ. Ραγκούση, υπογραμμίζοντας: «Ασφαλώς έγιναν λάθη χειρισμών. Δεν υπάρχει θέμα. Υπάρχουν κανόνες φυσικά για το άνοιγμα του επαγγέλματος, αλλά υπάρχει και κανόνας στην πολιτική. Και ο πρώτος κανόνας είναι ότι η κυβέρνηση έχει συνέχεια. Διότι όταν υπάρχει ασυνέχεια τη διασφαλίζει ο πρωθυπουργός. Ο δεύτερος κανόνας είναι ότι δεν γίνεται διάλογος με κλειστά χαρτιά. Και ο τρίτος κανόνας είναι το timing».

Ο Κώστας Γείτονας ζήτησε άμεση κατάθεση των προτάσεων της κυβέρνησης και τόνισε: «Πρέπει να τελειώνουμε με την υπόθεση. Αρκετά τράβηξε. Πλήττει όλη την εικόνα της χώρας».