ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβα» Καλλιάνου για Λεβέντη: «Έκανε κοινές διακοπές με Τσίπρα»

«Βόμβα» Καλλιάνου για Λεβέντη: «Έκανε κοινές διακοπές με Τσίπρα»

Οι μυστικές επαφές του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, αλλά και όλο το παρασκήνιο του «φλερτ» Τσίπρα- Λεβέντη βρέθηκε στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε στο Newsbomb.gr ο Γιάννης Καλλιάνος.

Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων

Μας εξηγεί ποια «αγάπη» συνδέει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς. Ενώ μας απαντά εάν παρευρίσκονταν και εκείνος στο τραπέζι με τα… ψάρια!

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων περιγράφει στο Newsbomb.gr τι ήταν αυτό που συνέβη, ποιο περιστατικό μεσολάβησε, και έφερε κοντά τον Βασίλη Λεβέντη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γιάννης Καλλιάνος εξηγεί στο Newsbomb.gr αν τελικά η σχέση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων είναι σχέση εφεδρείας.

Τι απαντά στις κατηγορίες του Βασίλη Λεβέντη για αποστασία;

Ο Γιάννης Καλλιάνος απαντά ποιο είναι το επόμενο βήμα του, ενώ εξηγεί ποιο κόμμα είναι πιο κοντά στις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων ζητά εδώ και τώρα εκλογές, για να «απαλλαχτεί η χώρα από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση». Γιατί χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «ερασιτέχνη πρωθυπουργό»;

Μας μιλά για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr ότι «η τωρινή κυβέρνηση με νόμους αντισυνταγματικούς μας οδηγεί σε εποχές Σοβιετικής Ένωσης».

Σχετικές ειδήσεις