Συνάντηση Μητσοτάκη με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Newsroom Newsroom

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η περιφερειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να έχει κομματικές παρωπίδες, καθώς η πολιτική αυτή στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων των πολιτών, επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κορίνα Κρέτσου.

Η Επίτροπος ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πορεία απορρόφησης του τρέχοντος προγράμματος περιφερειακής ανάπτυξης, αλλά και της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων που σχετίζονται με την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού – προσφυγικού προβλήματος που παρουσιάζουν ιδιαίτερες και σημαντικές καθυστερήσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση από την ΝΔ και ενημέρωσε επίσης τον κ. Μητσοτάκη για τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τις Περιφέρειες της χώρας, αλλά και τη συμβολή της Επιτροπής σε θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η κ. Κρέτσου, σύμφωνα με την ΝΔ, τόνισε τις ιδιαίτερες δυσκολίες που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα ολοκλήρωσης του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς και της χρηματοδότησης των αρχαιολογικών ανασκαφών και ζήτησε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τη συμβολή του στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε επίσης να ενημερωθεί από την κ. Κρέτσου για τα δύο πιο επιτυχημένα κοινοτικά προγράμματα, της κατάρτισης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved