Καβγάς Καραμέρου – Γεωργιάδη: «Παρεξηγήθηκαν όσα έγραψα» - «Ζήτα συγγνώμη» (vid)

Καβγάς Καραμέρου – Γεωργιάδη: «Παρεξηγήθηκαν όσα έγραψα» - «Ζήτα συγγνώμη» (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τον βουλευτή της ΝΔ να εξαπολύει επίθεση εναντίον του και να τον καλεί να ζητήσει συγγνώμη

«Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή και τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)», έγραψε ο Γιώργος Καραμέρος προκαλώντας την οργή στελεχών και υποστηριχτών της ΝΔ.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Καραμέρος έδωσε διευκρινίσεις για την ανάρτησή του στο twitter, λέγοντας πως... παρεξηγήθηκαν τα όσα έγραψε.

«Πρώτα από όλα χαρακτήρισα μέγα πολιτικό τον κ. Μητσοτάκη, ένας πολιτικός που δεν λειτουργούσε ανώδυνα και είχε εισαγάγει στην πολιτική ζωή του τόπου σημαντικές ορολογίες, όπως είναι η διαπλοκή με χαρακτηρισμούς για «χαμαιτυπεία» για ΜΜΕ της εποχής», είπε ο Γιώργος Καραμέρος για να απαντήσει και σε ερώτηση για το αν τη λέξη «Μέγας» στην ανάρτησή του την έβαλε ειρωνικά.

«Καθόλου. Είναι σαφές ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από αυτό εδώ το κανάλι και το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 το 1992 είχε μιλήσει πρώτος με τον όρο διαπλοκή λίγους μήνες πριν την πτώση της κυβέρνησης του από κάποια κέντρα της εποχής. Επέλεξα μέσα στη συστοιχία των συλλυπητηρίων να μιλήσω για τον πολιτικό Μητσοτάκη στην πράξη», πρόσθεσε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής.

Όσο για την λέξη "κατόρθωσε" που χρησιμοποίησε στο tweet του, ο Γιώργος Καραμέρος απάντησε: «Του πιστώνω ότι από το 1946 έως το 2004 μπόρεσε με τον τρόπο που πολιτεύτηκε, σήμερα ένα κομμάτι του Τύπου, της διαπλοκής να τον υμνήσει περισσότερο, που ενέχει και υποκρισία».

Δριμεία επίθεση δέχθηκε από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε: «Ότι ακούσαμε προηγουμένως ως δικαιολογίες θα μπορούσαν να μην υπάρχουν, αν απλώς ο κ. Καραμέρος με θάρρος έλεγε μία μεγάλη συγγνώμη, η συζήτηση με το αν ακούγαμε τη λέξη συγγνώμη, θα τελείωνε εδώ».

Δείτε το βίντεο: