ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Αν υπάρχει αδύναμος κρίκος, αυτός είναι μάλλον ο Μητσοτάκης

Παππάς: Αν υπάρχει αδύναμος κρίκος, αυτός είναι μάλλον ο Μητσοτάκης

Νίκος Παππάς | Ειδήσεις: Σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπολύει την Κυριακή (03/12/2017) ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, με αφορμή τις επικρίσεις που έχει κατά καιρούς διατυπώσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

«Τρεις φορές η αντιπολίτευση έδωσε τη "μητέρα των μαχών", παρουσιάζοντας τον Πάνο Καμμένο ως το μεγάλο διαπλεκόμενο και τρεις φορές τα επιχειρήματά της κατέρρευσαν στη Βουλή με "γδούπο"», υπογραμμίζει ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Real News.

O ίδιος σημειώνει ότι «η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει μια συνεργασία δύο κομμάτων που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, έχει λειτουργήσει» και επισημαίνει ότι «αν υπάρχει αδύναμος κρίκος, αυτός είναι μάλλον ο κ. Μητσοτάκης και η στρατηγική της παρένθεσης».

Σε ό,τι αφορά την τρίτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επισημαίνει πως «οι αξιολογήσεις κλείνουν χωρίς το ισοζύγιο να βαρύνει περαιτέρω τους πολίτες. Νέα μέτρα δεν υφίστανται ούτε ως ενδεχόμενο. Η έξοδος θα είναι απολύτως "καθαρή" από νέα μέτρα».

Εξάλλου, αναφερόμενος στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς τονίζει ότι «το κεντρικό ερώτημα είναι αν ο φορέας αυτός θεωρεί τη συγκυβέρνηση με Σαμαρά επιτυχημένη και αν επιθυμεί να την επαναλάβει υπό τον Μητσοτάκη».

«Θα έχουμε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη; Από αυτά τα ερωτήματα δεν μπορεί να ξεφύγει ο νέος φορέας. Όταν ο νέος φορέας είναι έτοιμος να φέρει και απαντήσεις, εκτός από τσιτάτα, εμείς θα είμαστε εδώ», επισημαίνει και αναφέρει ότι «οι προοδευτικές δυνάμεις, όταν είναι έτοιμες να κάνουμε το βήμα "μπροστά και αριστερά" θα μας βρουν εκεί, να τις περιμένουμε στο τραπέζι του διαλόγου».

Με πληροφορίες και πηγή φωτό από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για το Νίκο Παππά

Σχετικές ειδήσεις