ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας για Σκοπιανό: Είμαι διπλά υπερήφανος για τη συμφωνία

Τόσκας για Σκοπιανό: Είμαι διπλά υπερήφανος για τη συμφωνία

Τη διπλή περηφάνειά του για την επικείμενη συμφωνία για το Σκοπιανό εξέφρασε σήμερα, Σάββατο (16/06/2018) ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

«Είμαι διπλά υπερήφανος ως Έλληνας πατριώτης και ως μέλος αυτής της κυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά σε τοποθέτηση του σχετικά με τη συμφωνία, κατηγορώντας ταυτόχρονα την αξιωματική αντιπολίτευση για «τυχοδιωκτισμό» και «συστράτευση με τον ακραίο εθνικισμό και τους νοσταλγούς της στρατοκρατίας».

Ο κ. Τόσκας υπογράμμισε ότι με τη συμφωνία ξεπεράστηκαν αγκυλώσεις και αδιέξοδα δεκαετιών, διασφαλίζεται η ιστορία μας, αναβαθμίζεται διεθνώς η χώρα μας και ο ελληνικός λαός μόνο οφέλη έχει σε όλα τα επίπεδα, πλέκοντας ταυτόχρονα το εγκώμιο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τους χειρισμούς τους.

Για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Εκεί που μας χρωστούσαν, ζητάνε και το βόδι... Είναι αδιανόητο να εγκαταλείπει το μεσαίο μετριοπαθή χώρο, να περιφρονεί τα διεθνή στηρίγματα της χώρας, προωθώντας τη διεθνή της απομόνωση».

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων