ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΑΟΣ: Για τον Παπανδρέου δεν είναι G20, αλλά «τζιζ-20»

ΛΑΟΣ: Για τον Παπανδρέου δεν είναι G20, αλλά «τζιζ-20»

«Για τον κ. Παπανδρέου δεν είναι G-20, αλλά "τζιζ-20". Ελπίζουμε να γυρίσει μόνο με ελαφρείς μώλωπες» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αϊβαλιώτη για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο Ζαρκοζί και την καγκελάριο Μέρκελ.

Σχετικά με το θέμα του δημοψηφίσματος, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. σημείωσε ότι «ο κ. Παπανδρέου πρέπει να πείσει, πρώτον, το υπουργικό του συμβούλιο, το οποίο δεν έχει πεισθεί στο σύνολό του, δεύτερον την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, που στην πλειοψηφία της αντιδρά και τρίτον τον ελληνικό λαό, που αποκρούει το δημοψήφισμα μετά μεγίστης βδελυγμίας».

«Αν την απόφασή του την υιοθετήσουν και κάποιες χώρες της ευρωζώνης, καταλαβαίνει ποια θα είναι η τύχη της χώρας μας σε ένα πιθανότατο "όχι"», επισημαίνει ο κ. Αϊβαλιώτης, υπενθυμίζοντας με νόημα πως «τα δύο "όχι" της Ολλανδίας και της Γαλλίας, απονέκρωσαν το Ευρωσύνταγμα».

Σημειώνεται ότι αύριο στις 12:30, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του εκθέσει τις θέσεις του κόμματος μπροστά στις τελευταίες εξελίξεις.