ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παπακωνσταντίνου: Ευκαιρία για μια νέα αρχή

Γ. Παπακωνσταντίνου: Ευκαιρία για μια νέα αρχή

Την ελπίδα ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός να αποτελέσει το παράδειγμα και την αρχή μιας πολιτικά ήρεμης περιόδου, «χωρίς πυροτεχνήματα, χωρίς μικροκομματισμούς», εκφράζει ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

«Η χώρα έπιασε οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά τα όριά της. Ας δούμε αυτήν την περίοδο ως ευκαιρία για μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα», επισημαίνει ο κ. Παπακωνσταντίνου σε άρθρο του στο «Έθνος της Κυριακής», επισημαίνοντας ότι οι μέρες που έρχονται είναι «μέρες ευθύνης».

Απόλυτος στόχος της κυβέρνησης, όπως υπογραμμίζει, είναι η υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου 2011, αλλά και η υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα μας, προκειμένου να συνεχίσει η χρηματοδότησή της.

Παράλληλα όμως, συμπληρώνει, δεν θα πρέπει να σταματήσει «η δουλειά που έχει ξεκινήσει στο πεδίο των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών».

«Ο υπέρτατος στόχος όλων μας είναι να σταθεί η χώρα στα πόδια της, να ανακάμψει η οικονομία, να ξαναβρεί ο πολίτης τους λόγους για να πιστέψει ότι υπάρχει ελπίδα και προοπτική στο μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά.