ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά σε Τσίπρα: Κλείσε εδώ και τώρα το ραντεβού στις κάλπες

Γεννηματά σε Τσίπρα: Κλείσε εδώ και τώρα το ραντεβού στις κάλπες
«Τρία χρόνια τώρα φωνάζουμε ότι πρέπει να μειωθούν οι δεσμεύσεις Τσίπρα για τα εξοντωτικά πρωτογενή πλεονάσματα, που πνίγουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις», επισήμανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής
ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε τη Δευτέρα (04/03/2019) η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και κυβερνητικών παραγόντων να επαναφέρουν το ζήτημα της μείωσης του πρωτογενούς πλεονάσματος, καλώντας τον πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές για να πάρει την απάντηση των Ελλήνων πολιτών.

«Τρία χρόνια τώρα φωνάζουμε ότι πρέπει να μειωθούν οι δεσμεύσεις Τσίπρα για τα εξοντωτικά πρωτογενή πλεονάσματα, που πνίγουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Τώρα με "καθαρό μυαλό" εν όψει εκλογών το θυμήθηκε και ο κ. Τσίπρας», σημειώνει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Μας κρέμασε χωρίς αυταπάτες. Μίλησε για ραντεβού… Ένα ραντεβού κλείστε κ. Τσίπρα, αυτό που συνεχώς ξορκίζετε αλλά δεν θα αποφύγετε. Το ραντεβού στις κάλπες με τον Ελληνικό λαό, που σας έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη», καταλήγει η κ. Γεννηματά.

Διαβάστε επίσης:

Παρήγγειλε τηγανητές πατάτες - Έμεινε άφωνος με αυτό που του σέρβιραν τελικά! (pic)

Έσκασε «βόμβα» στον ΣΚΑΪ: «Κόπηκε» οριστικά το… (pics)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχεις αυτό το 50ευρω ενημέρωσε τώρα την Αστυνομία (pics)

Σχετικές ειδήσεις